Archieven
 

Locatie Enschede

Zeer brandveilige opslag van archieven
Wij zijn gespecialiseerd in de opslag van archieven. Dit betekent dat we geen gemixte opslag hebben en ons dus enkel richten op de zakelijke markt. Hiermee vergroten we de veiligheid van uw archief en zijn incidenten zoals met de brand in een opslagbedrijf in Amsterdam uitgesloten.
Daarnaast geldt een rookverbod op het gehele terrein en in opslagruimten en is er een zeer geavanceerd alarmsysteem (met 3 alarmzones) aanwezig.

Tot onze klanten behoren inmiddels notarissen, advocaten en overheidsinstellingen.

Huren al vanaf 85 meter archiefstelling per maand
De archief opslagruimten zijn modulair opgebouwd, met apart afsluitbare gangen. Deze zijn voorzien van solide archiefstellingen waar u eenvoudig uw archiefdozen op kunt zetten. U kunt een hele ruimte huren, maar ook ½ tot 1/8 daarvan. Dit natuurlijk geheel afhankelijk van het aantal meter archiefstelling dat u nodig heeft. De energiekosten zijn inbegrepen in de huurprijs, net als het gebruik van kantine en toilet.

Bereikbaarheid
Elke huurder ontvangt een eigen set sleutels en toegangscodes. Zo zijn de opslagruimtes 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.

De ruimtes zijn met een vrachtauto te bereiken. Bovendien is de laad- en losruimte overdekt, zodat uw kostbare archief niet blootgesteld wordt aan regen en wind.
 
Lees meer >